Suomesta löytyy runsaasti korkeatasoisia rock-klubeja

 • Parhaat rock-klubit

  February 13, 2019 By adminy 1 comments

  Suomen parhaat rock-klubit

  Rehellinen rock-musiikki vetoaa suomalaisiin yhä, vaikka muutoksen tuulet ovatkin puhaltaneet rajusti musiikkiteollisuudessa viime vuosina. Suomessa on yhä lukematon määrä rock-bändejä, jotka niittävät suosiota jopa ulkomaita myöten. Suomirokki soi radiossa ja levysoittimissa, ja lähes jokainen tuntee rockin klassikot. Paitsi juoksulenkillä ja työmatkoilla, rock-musiikista nautitaan paljon myös klubeilla. Rock-konserttien tunnelmaa on vaikea päihittää. Tähän artikkeliin olemme koonneet Suomen parhaat rock-klubit, jotka järjestävät laadukkaita keikkoja.

  Rock-klubit

  Rock-musiikki elää yhä ja on voimissaan varsinkin mahtavien konserttien ja keikkojen ansiosta. Suomessa on useita rock-klubeja, joilla pääsee kokemaan upeita musiikkielämyksiä. Suurimmat ja suosituimmat rock-klubit sijaitsevat luonnollisesti suurimmissa kaupungeissa, kuten Helsingissä tai Turussa.

  Kuumimpia rock-elämyksiä tarjoavat muun muassa seuraavat klubit:

  • On the Rocks
  • Tavastia
  • Virgin Oil Co.

  Rock-klubeja on Suomessa yllättävän paljon asukaslukuun verrattuna. Toisaalta Suomi on tunnetusti rock- ja metallimusiikin kehto, ja maamme on pullollaan raskaan musiikin ystäviä. Suomirokki säilyttää paikkansa ihmisten sydämissä vuodesta toiseen, ja myös suuret ulkomaiset nimet ovat suosittuja. Rock-klubeilta löytyy säännöllisesti myös kansainvälisiä tuulahduksia suomalaisten rock-bändien lisäksi, joten rockin ystävillä riittää nähtävää ja kuultavaa.

  Useimmat rock-bändit aloittavat uransa klubikeikoilta, joten Suomen parhailta rock-klubeilta on mahdollista löytää uusimmat musiikkitulokkaat. Rock-klubin tunnelma vie mukanaan ja näky on upea, kun ihmislauma huutaa suosikkikappaleiden sanoja lavashow’n tahdissa. Klubeilla voi tavata samanhenkisiä ihmisiä, ja kunnon rock-keikka saa arjen huolet unohtumaan hetkeksi.

  Kurkista vaikka seuraavien rock-klubien tapahtumat kunnon irtiottoa kaivatessasi:

  • Bar Loose
  • Semifinal
  • Vastavirta-klubi

  Bar Loose

  Vuonna 2002 Helsinkiin avattu Bar Loose on saavuttanut suurta suosiota rock-musiikin ystävien keskuudessa. Alakerran Club Loosessa järjestetään useita keikkoja viikossa, joten live-musiikista pääsee nauttimaan melkein joka ilta. Lavalle nousee monipuolisesti muun muassa rock-, punk- ja metallibändejä, ja tunnelma on katossa illasta toiseen. Bar Loosen yläkerta toimii rock-henkisten ihmisten rentona kohtaamispaikkana.

  Virgin Oil Co. — rokkia ja ruokaa

  Helsingin keskustassa sijaitsevalla Virgin Oil Co. Clubilla järjestetään säännöllisesti rock-keikkoja. Mahtavasta musiikista pääsee nauttimaan upeissa puitteissa, ja samassa yhteydessä oleva ravintola pitää huolen siitä, ettei nälkä pääse kasvamaan liian suureksi. Virgin Oil Co. tarjoaa mahdollisuuden päästä näkemään Suomen eturivin artisteja ja kokemaan aitoa rock-huumaa, joten tämän klubin keikkakalenteria kannattaa pitää silmällä.

  On the Rocks

  Myös Helsingissä sijaitseva On the Rocks ansaitsee paikkansa Suomen parhaiden rock-klubien listallamme. Monipuolinen ja laadukasta live-musiikkia tarjoava klubi on suosittu rock-musiikin ystävien keskuudessa. On the Rocks -klubilla pääsee sisälle aitoon rock-tunnelmaan, ja keikoilla vallitseva tunnelma on sanoin kuvaamattoman upea. Tämä monen helsinkiläisen rokkarin kantapaikka on ehdottomasti tutustumisen arvoinen rock-klubi.

  Klubin lisäksi On the Rocks tarjoaa mahdollisuuden viihtyä rennon tunnelmallisessa baarissa, On the Rocks Kalliossa. Musiikkibaari tarjoaa erinomaiset puitteet viettää iltaa kaveriporukalla musiikin, ruoan ja juoman merkeissä. Baarista löytyy myös tilat, jotka voi vuokrata yksityiskäyttöön vaikkapa pikkujouluja tai syntymäpäiväjuhlia varten. Suosittelemme On the Rocks Kalliota kaikille rock-henkistä, mutta rentoa ajanviettopaikkaa kaipaaville.

  Vastavirta-Klubi

  Jos tekee mieli kuunnella valtavirrasta poikkeavaa musiikkia, kannattaa katsastaa Tampereen Pispalassa sijaitseva Vastavirta-Klubi. Se on suosittu, vaihtoehtoiseen rock- ja punk-musiikkiin keskittyvä klubi. Alun perin vuonna 2005 ovensa avannut Vastavirta-Klubi kuuluu Suomen rock-klubien parhaimmistoon, eikä suotta. Vapaaehtoisvoimin kunnostettu klubi on viihtyisä ja tunnelmallinen keikkapaikka, jossa pääsee nauttimaan monipuolisesta musiikkitarjonnasta. Esiintyjien joukossa on sekä aloittelevia bändejä että suuria nimiä.

  Myös Vastavirta-Klubin yhteydessä on rennompi ja intiimimpi baariosio, paikallisten rock-musiikin ystävien olohuoneeksikin nimetty Yläkerta. Yläkerrassa pääsee viettämään aikaa pienemmällä porukalla ja pelaamaan vaikka biljardia tai pöytäjalkapalloa. Avoin terassi tarjoaa upeat näköalat Tampereen yli. Yläkerrassa järjestetään myös pienempiä keikkoja, jonka lisäksi tiloja voi vuokrata omaan käyttöön juhlia tai muita illanistujaisia varten.

  Tavastia — nostalginen rock-klubi

  Yksi Suomen parhaista rock-klubeista on Helsingissä sijaitseva Tavastia. Jo vuodesta 1970 asti toiminut Tavastia on suorastaan ikoninen keikkapaikka, ja monen suomalaisen aloittelevan rokkibändin unelma. Suomen legendaarisimmat keikat on nähty nimenomaan Tavastian lavalla, ja klubin takahuone on lehdistä ja elokuvista tuttu näky. Tavastia on laadukas rock-klubi jopa kansainvälisellä tasolla tarkasteltuna.

  Tavastialla pääsee nauttimaan paitsi kaikkien aikojen parhaiden suomalaisbändien, myös suurten kansainvälisten tähtien esiintymisistä. Legendan maineessa oleva Tavastia on suosittu ja arvostettu rock-klubi, joka tarjoaa laadukasta musiikkia. Juuri siitä syystä se on pysynyt rock-kansan kestosuosikkina ja kantapaikkana vuosi vuoden perään. Tavastian tarjontaan voi aina luottaa, joten suosittelemme pitämään Suomen parasta tapahtumakalenteria silmällä.

  Hard Rock Cafe Helsinki

  Maailmankuulu Hard Rock Cafe ei esittelyjä kaipaa. Helsingin Hard Rock Cafe sijaitsee kantakaupungissa, joten sinne on helppo löytää. Ainutlaatuinen rock-tunnelma on taattu tässä legendaarisessa rock-kahvilassa. Hard Rock Cafessa on mukava viettää iltaa maistuvasta ruoasta ja rehellisestä rock-musiikista nauttien. Tämä jokaisen rokkarin suosikkikahvila kannattaa testata, mikäli siellä ei ole vielä käynyt.

  Lopuksi

  Rock-klubien valikoima on Suomessa ja varsinkin Helsingissä laaja. Suomen parhaat rock-klubit tarjoavat upeita musiikkielämyksiä ja maailmanluokan esiintyjiä. Puitteet ovat näillä klubeilla kunnossa, ja mahtavasta ilmapiiristä nauttii varmasti jokainen nuoresta rokkimimmistä kypsään rokkikukkoon. Suosittelemme näitä rock-klubeja jokaiselle, aitoa tunnelmaa kaipaavalle rokkarille.

   

   

1 Comment

User
Addessy

https://gcialisk.com/ – buy online cialis

Reply

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To Top